Manege app

Wij maken gebruik van de app ManegePlan voor alle afspraken. Hieronder een uitleg.

Les afspraken op een rij

Alle afspraken in een overzichtelijk app.

Kijk voordat je naar je paard gaat, altijd in de APP voor laatste updates.
Paarden en ponies kunnen op het laatste moment worden gewisseld.

Lessen annuleren

Het kan natuurlijk zijn dat je een keer niet kunt. Via de app kun je een les annuleren. Doe dit 24 uur voordat je les begint, dan kun je hem inhalen in hetzelfde kwartaal.

Wedstrijden

Ook het opgeven van wedstrijden gaat via de app.
Via de nieuwsbrief kun je lezen vanaf wanneer je je kunt inschrijven voor een wedstrijd. Je doet dit door een les aan te vragen, en naar de juiste week te gaan. Daar staat de wedstrijd vermeld.
Wees er op tijd bij, want vol = vol.

Les aanvragen

In de app kun je eenvoudig een extra les aanvragen. Bijvoorbeeld omdat je een les hebt gemist. Of omdat je een extra les wilt. Vermeld altijd om welke les het gaat. Extra les, of de datum van de gemiste les.

persoonlijke gegevens

In de app kun je de persoonlijke gegevens aanpassen. Begin met het invullen van een nood telefoonnummer Dit is het nummer die wij moeten bellen als er iets gebeurd. Bijvoorbeeld van je ouders.

Hoe kan ik inloggen en de ManegePlan app gebruiken?

 

1. TOEGANG AANVRAGEN TOT HET KLANTPORTAAL

Om de ManegePlan app te kunnen gebruiken moet je eerst een account aanmaken op het klantportaal. Hiervoor heb je je persoonlijke nummer (begint met PRS) nodig van de manege. Deze heb je via de mail ontvangen. Ben je deze vergeten of heb je 'm niet ontvangen, dan kun je deze altijd opvragen in de manege of per mail: info@manege-emmelerbos.nl . Je vindt je PRS nummer ook op de factuur die je maandelijks per mail ontvangt.

Om je aanvraag in te dienen om een account aan te maken klik je op onderstaande link:

 In het venster dat vervolgens opent vul je onder ‘Toegang aanvragen’ je PRS nummer in en klikt vervolgens op ‘Aanvragen’. Je ontvangt dan je toegangsgegevens via het mailadres die bij ons bekend is.

2. INLOGGEN IN HET KLANTPORTAAL

Als je de toegangsgegevens hebt ontvangen kun je inloggen bij ‘Login bestaande gebruikers’. Zowel de gebruikersnaam (PRS nummer) als de toegangscode kunnen niet worden gewijzigd. Wanneer je de toegangscode vergeten bent kun je altijd een nieuwe toegangscode aanvragen via ‘Toegangscode vergeten’.

3. DOWNLOAD DE MANEGEPLAN APP

Download de app 'Manege Plan' in de App Store voor iPhone hier:

https://manegeplan.azurewebsites.net/index.php?id=52278980

 

Download de app 'Manege Plan' in de Google Play Store voor Android hier:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kingii.manegeplan&gl=NL

 

4. INLOGGEN OP DE MANEGEPLAN APP

Zodra u de app opent wordt er gevraagd om de QR code van de manege te scannen om toegang te krijgen tot het inlogscherm.

Open onze website op desktop om vervolgens de QR code hieronder te scannen met uw telefoon.

Vervolgens kunt u zoals gebruikelijk met uw PRS nummer en wachtwoord inloggen op het klantportaal. Deze handelingen zijn eenmalig en u blijft ingelogd in de app.

qr.png